Екскурзии в Азия

Виетнам в днешно време е една от най - привлекателните туристически дестинации. Тук ще откриете както древна история така и екзотични острови с прекрасни плажове.
Дубай - една луксозна, екзотична и различна дестинация, на все по-достъпни цени и без визови усложнения. Богатство от програми за всеки вкус ипредпочитания.
Израел е свещенна земя с огромно религиозно значение. Освен реставрираните библейските и исторически обекти Израел предлага множество други забележителности и развлечения.
Индия е протоворечиво мято, не оставя никой безразличен. Или искаш да си тръгнеш или се влюбваш завинаги. Ти сред кои ще бъдеш?
Индонезия е съставена е от 13670 острова. Това е страната с четвърто по големина население в света и най-голямата мюсюлманска страна.
Йордания, това е едно прекрасно съчетание на красива природа с хилядолетна култура. Пустинни пейзажи и красиви плажове този контраст звучи примамливо.
Кралство Камбоджа разполага с изобилие от красиви храмове, дива природа и древна култура.
Китай никога не се проваля в привличането на туристи, които търсят възхитителни места и красива природа и богата история.
Русия е огромна страна с богата култура и история. Необятния свят от културни, исторически и природни паметници привличат множество туристи.
Тайлад е кралство с богата култура и интересни традиции и обичаи. А тайландците са изключително мили и усмихнати хора.
Красива тропическа, островна държава с морски граници с Индия и Малдивите.
Япония е един напълно различен свят с изумителна култура и архитектура, това е напълно достатъчно за да пожелаете да се докоснете до нея.