Почивки в Гърция

Албания е близка държава с прекраен средиземноморски климат и много добри плажове, предлага малки хотелчета и пищна разтителност.
Благоприятеният климат в България и красивата природа са предпоставка за развитието на 142 курорта, от които 28 морски, 56 планински климатични, 58 балнеолечебни, както и на множество балнеолечебни и СПА центрове.
Съседна Гърция разполага с едни от най-чистите плажове в Европа, отличени със син флаг. За лятна почивка може да избирате между близкия полуостров Халкидики, остров Тасос, Олимпийска ривиера или множеството острови. Ето и нашите предложения...
Пирамиди, храмове, гробници съчетани с много добри курорти за слънчева почивка целогодишно.
Испания е южна страна с горещ темперамент. Родина на коридата и фламенкото, може да предложи много на свойте посетители. Разгледайте нашите оферти.
Италия е изключително богата на културни и исторически забележителности, които не са за пропускане. Страната предлага и Летни курорти с невероятни големи плажове с фин пясък. Тук почивката винаги може да се съчетае с интересни екскурзии.
Остров Кипър може да се похвали с природните си красоти. Многообразните природни условия и климатът в различните райони на Кипър благоприятстват развитието на богатата и разнообразна растителност.
Малта е топла островна държава, предлага необятно море и топъл средиземноморски климат, което я прави привлекателна цел за почивка целогодишно.
Кабо Верде е райският остров на Африка. Прекрасни плажове, отлични темератури. Невероятна възможност за екзотчна почивка на достъпна цена.
Тунис разполага с най-красивите плажове по Африканското крайбрежие и е само на 2 крачки от Европа, което я прави не скъпа дестинация. Може да избирате сред световноизвестните курорти Хамамет, Монастир и Джерба. Прекрасна природа, култура и мистичност. Разгледайте нашите предложения за почивка.
Турция предлага изключително богат избор на летни курорти, Кушадасъ, Бодрум, Мармарис,Сиде, Белек, Кемер, Анталия, Алания, Фетие. Разгледайте нашите предложения за почивка.
Каква по добра почивка от тази която предлага добра кухня прекрасно вино и мелодичен език. Всичко това може да откриете във Франция.