Предколедна Бавария

Предколедна Бавария
от: 575 лв.
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки
Транспорт: Автобус
Дати на отпътуване:
Програма
За да се подготвите за Коледа и да усетите невероятното коледно настроение, предлагаме тази Предколедна екскурзия. Отдайте се на лудоста - коледно пазаруване и се оставете на богатстворо от Коледни изкушения, предлагани на най- известния базар. Потънете в ненедминаната баварска атмофера, купете мечтаните подаръци и бъдете напълно готови за самата Коледа.

ПРОГРАМА

1 Ден София - Загреб
Отпътуване от Националния стадион "В. Левски" в 08:00 за столоцата на Хърватска - Загреб. Настаняване и свободно време за почивка. Нощувка.

2 Ден - Загреб - Бавария
Закуска. Посещение на историческия център на Загреб - Горни град около красивия площад "Св.Марко" с традиционната църква и административните сгради, хълма Каптол с велияествената Катедрала, оживения централен площад с елегантни кафенета. Вечерта пристигане в Мюнхен. Нощувка.

3 Ден Мюнхен - столицата на Бавария
Закуска. Туристическа обиколка на Мюнхен - тук откриваме удобствата на изискания лайфстайл, умело съчетани с домашната атмосфера; местни жители облечени с традиционни баварски носии, седнали до ултрамодерни млади хора. В Мюнхен - столицата на Баварските крале до внушителните исторически религиозни монументи са отворили врати гостоприемни бирарии, артистични кафенета и бутикови магазини. Обиколката включва:Карловата порта, Църквата Св.Михаил и Фрауенкирхе, чиито кули са символи на града; Мариенплац със Старото и Новото Кметство, Оперта и Резиденцията, Одеонплац и Театинеркирхе.
Свободно време за обяд в Дворцовата пивоварна, известна като Бирарията на Хитлер.
Следобед - свободно време за пазаруване, по желание посещение на Музея на BMW, посещение на Старата и Новата пинакотека.
Нощувка в Мюнхен

4 Ден Нюрнберг
Закуска. Свободно време в Мюнхен или по желание еднодневна екскурзия до Нюрнберг(15 Евро). Нюрнберг е прототип на германски средновековен град, заобиколен от защитни стени, зад които се разкриват старинни криволичещи улички, криещи богатства църковни музеи и императорски замък. Туристическа обиколка: Лоренплац и Лоренцкирхе, Науската къща и най-известната Фрауенкирхе, издигната като Кралски параклис и готическият Красив фонтан. Свободно време на най-големият и най-известен Коледен пазар.
Връщане в хотела. Нощувка в Мюнхен.

5 Ден Мюнхен - Любляна - Загреб
Закуска. Отпътуване за Словения и разглеждане на столицата Любляна. Нощувка в Загреб.

6 Ден Загреб - София
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
Цени

Дата Възрастен в двойна стая
16.12.2014 г. 575 лв.


Специална цена при резервации до 30.09.2014 - 489 лева/ на човек

Цената включва:
  • 5 нощувки със закуски в хотели 3* от които три в Мюнхен и две в Загреб
  • транспорт с комфортен автобус
  • екскурзовод на български език