Екскурзии в Европа

Албания е съвсем на близо и е много различна, нетипична и интересна. Ако това търсите вижте предложенията ни.
Австрия е популярна дестинация, страната е приемник на посетители от целия свят.Вижте нашите предложения за екскурзии.
Разгледайте нашите предложения за екскурзии до Прибалтийските републики.
Белгия е с мека зима и прохладно лято. Красива и интересна с невериятен шоколад и бира. Вижте нашите предложения ....
Великобритания е монархия, красива и различна островна държава. Богата на забележителности и изключително интересна. Трябва да се посети!
Германия помага да се птопиш в историята на Европа. Там може да видите 38 обекта част от културното наследство под защита на ЮНЕСКО.
Гърция, южната ни съседка. Топъл климат, богата история и култура, вкусна средиземноморска храна и само на ръка разстояние. Повече причини едвали са нужни за да я посетим.
Испания - южен темперамент, музика и танци, вино.... Богата история и култура, невероятна архитектура. Усетете сами атмосферата.
Италия е една от десетте световни туристически дестинации. Прекрасните малки градчета и множеството културни и исторически паметници привличат множество туристи.
Македония е малка страна, разположена в сърцето на Балканския полуостров. Разполага с много туристически дестинации, свързани с богатото ѝ историческо минало и удивителна природа
Красотата на архипелага, на необятното море и запазените исторически забележителности са магнит за запалените пътешественици. Още с пристигането всеки може да усети осезаемо топлото посрещане и любезните маниери на местните хора.
Полша е страна с прекрасна култура, живописни пейзажи и необикновени исторически обекти. Независимо дали ще посетите оживени градове, гори и езера в живописната провинцията, със сигурност ще ви останат спомени за цял живот.
Ако искате да видите едно изпълнено с история, спокойствие, слънце, усмивки на приветливи хора място и да се почувствате като у дома си, посетете Португалия.
Митовете за граф Дракула в Трансилвания придават лека мистичност на страната, но всъщност Румъния е съхранила в себе си богато културно наследство и впечатлява туристите с изключителна архитектура и забележителна природа.
Скандинавия е географски регион в Северна Европа, състоящ се от Норвегия, Дания с най големия остров в света — Гренландия, Швеция, Финландия, Исландия. Скандинавия е регион с обща култура и история. Това е една различна Европа ...
Страната е предимно планинска и словенците са запалени скиори и планинари. Тук може да видите много красиви езера, впечатляващи замъци и хубави малки „алпийски“ селца....и море!
Турция е невероятна туристическа дестинация. Съчетание на европейско и ориенталско. Пъстра, гостоприемна и изпълнена с история.
Унгария е една прекрасна страна разположена в сърцето на Европа. Нейната необятна красота е свързана с много исторически събития променили изцяло историята на Европа. Унгария е популярна както в Европа, така и по целия свят със своите обичай и природни забележителности.
Франция е един от центровере на световния туризъм, причините за това са много като започнем от мелодичния език, невероятната кухня и вина, стотиците забележителности и неповторимата романтична атмеосфера.
Херцеговина се намира в западната част на Балканския полуостров.Има малък излаз на Адриатическо море.Въпреки че се намира в толкова популярен и посещаван регион, тази страна е все още непозната, неизвестна и вълнуваща.
Холандия е известна като страната на лалетата, вятърните мелници, дървените обувки. Климатът на страната е морски, така че зимите са прохладни, а летата – меки. Това прави Холандия целогодишна дестинация.
Хърватия е държава в Югоизточна Европа. Много интересна и любопитна страна с красиви природни забележителности и културни паметници.
Чешката република е държава, разположена в сърцето на Европа. Освен столицата Прага - цел за всеки посетител, има чудесни исторически градове, средновековни замъци и манастири.
Швейцария е конфедерация от 26 кантона без официална столица. Планини, езера, живописни градчета и селца. Чист въздух и невероятно вкусна храна. Официални езици немски, френски, италиански, но и англииския е популярен.
Полезни връзки:
екскурзии в Европа |